Skip to main content

Om oss

Legesenteret er knyttet til Universitetet i Oslo. Første og andres års studenter har sporadiske praksisdager ved legesenteret. Ansvarlig lege er universitetslektor Canh Le Nygaard.

Legesenteret har tidvis opplæring og utplassering av helsesekretærelever.

DIGITAL TJENESTE VIA HELSENORGE.NO

Unngå telefonkø!

Legene hos Stallbakken Legesenter tilbyr E-Konsultasjon ( kr. 160 / 212 ) som alternativ til vanlig legetime. Timebestilling, fornye resept og E-Kontakt er gratis. Du kan kommunisere med oss via helsenorge.no.

E-Kontakt er korte spørsmål til helsesekretær, bestilling av pasienttransport/legetimer eller om du har andre administrative spørsmål.

E-Konsultasjon er medisinske spørsmål til legen når fysisk fremmøte ikke er nødvendig, et alternativ til vanlig legetime. Bilder og dokumenter kan sendes som vedlegg. Det må påregnes inntil 5 virkedager på svar fra din lege ved bruk av E-konsultasjon.

På grunn av stor pågang og tidspress kan henvendelsene bli besvart før kl. 08 eller etter kl 16 på hverdager eller i helg. Dette vil innebære en høyere egenandel. Start av tjenesten er et samtykke til dette.

DIGITAL MELDING FRA LEGEN – BLODPRØVESVAR

Du får et SMS-varsel når du mottar et digitalt svar fra legen.

Klikk her for å logge inn på helsenorge.no med BankID for å lese hele meldingen. Blodprøvesvar sendes på helsenorge.no.

SLIK REPRESENTERER DU ANDRE PÅ HELSENORGE.NO

På helsenorge.no kan du bruke tjenestene på andres vegne, for eksempel for å hjelpe dem med å holde oversikten over deres helseopplysninger. Det er flere måter å gjøre dette på.

Når du logger inn på helsenorge.no kan du benytte tjenester på vegne av:
– deg selv
– andre som har gitt deg fullmakt
– dine barn under 16 år, som du har foreldreansvar for

Det er viktig at man er på riktig person når man kommuniserer via helsenorge. Dette vil altså si; skal du bestille en time til ditt barn, så bytter du til barnets bruker og sender meldingen derfra.

OBS! Ta en titt under “Profil og innstillinger – Bruk og tilganger – Personverninnstillinger” og sjekk at du har husket av på “full”. Dersom det ikke er huket av på full kan det være tjenester du ikke får opp på helse norge som for eksempel “e-konsultasjon” til legen.

VAKSINER

For vaksiner kan du kontakte vaksinekontoret i kommunen du bor i, da vi ikke har vaksiner liggende på kontoret. Dersom vaksinekontoret ber deg ta kontakt med fastlege kan du sende en E-Konsultasjon. Vaksiner som hentes på apoteket kan som oftes også settes på apoteket.

BETALINGSSYSTEM

Betalingsløsningen funger slik at du vil få en SMS etter endt legetime, med en link til en betalingsside. Dette sendes ut av legen/behandler når regningskortet er fullført i journalsystemet. Her har du mulighet til å velge å betale med kort, Vipps eller faktura. Hvis man glemmer eller ikke velger å gå inn på denne linken, vil faktura automatisk sendes ut 48 timer med et gebyr. Fakturagebyret vårt er på 70 kr. Etter de endte 48 timene har vi ikke mulighet til å gjøre noe, ved spørsmål rundt dette kan man kontakte payex.

AKUTT TIME – BEHOV FOR ØYEBLIKKELIG HJELP?

Dersom du har behov for en akutt time bes du sende en E-Kontakt til kontoret etter 15:00 dagen før. Skriv hva det gjelder. Disse forespørslene vil behandles mellom 08:00 – 09:00. Du kan også ringe når telefonen åpner 09:00.